Web Analytics Made Easy - Statcounter

همه دانشگاه‌ها، مدارس همه مقاطع تحصیلی و مهدهای کودک استان زنجان در راستای پیشگیری از بیماری حاد تنفسی کرونا ویروس تعطیل شد.

به گزارش خبرگزاری فارس فارس از زنجان، بنابر مصوبه شورای تامین استان زنجان و در راستای پیشگیری از بیماری حاد تنفسی کرونا ویروس، همه مدارس استان زنجان (مناطق و نواحی ١٤ گانه) از روز یکشنبه ۴ اسفند تا چهارشنبه ٧ اسفندماه ۱۳۹۸ در همه مقاطع صبح و عصر تعطیل اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است، مدارس استان زنجان روزهای شنبه و یکشنبه نیز از سوی نهادهای مسوول تعطیل اعلا شده بودند.

دانشگاه‌های استان زنجان تعطیل شد 

همچنین بنابر مصوبه شورای تامین استان زنجان و در راستای پیشگیری از بیماری حاد تنفسی کرونا ویروس، کلاس‌های درس همه دانشجویان دانشگاه‌های استان تعطیل اعلام شد.

بر این اساس دانشگاه‌های آزاد، علمی کاربردی، پیام نور، تحصیلات تکمیلی، علوم پزشکی استان زنجان از روز دوشنبه ۵ اسفند تا پایان روز جمعه ۹ اسفند ماه ۱۳۹۸ تعطیل اعلام شده است. 

گفتنی است، بخش‌های اداری و سازمانی واحدها طی مدت زمان ذکر شده دایر است.

تعطیلی همه مدهای کودک و مراکز بهزیستی

همچنین همه مهدهای کودک و مراکز روزانه توانبخشی، آموزشی، حرفه آموزی و کارگاه‌های حمایتی و تولیدی زیر پوشش بهزیستی استان زنجان نیز تا پایان هفته جاری تعطیل خواهد بود.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان در این زمینه اظهار کرد: براساس مصوبه  شورای تامین استان زنجان و به منظور اتخاذ تمهیدات لازم برای حفظ سلامتی جامعه هدف و پیشگیری از شیوع بیماری‌های تنفسی، همه مهدهای کودک شهری و روستایی از روز دوشنبه ۵ اسفندماه سال‌جاری تا پایان هفته  تعطیل اعلام می‌شود.

علی محمدی افزود: این تعطیلی همچنین همه مراکز روزانه توانبخشی، آموزشی، حرفه آموزی و کارگاه‌های حمایتی و تولیدی زیر پوشش بهزیستی را نیر شامل می‌شود.

انتهای پیام/73002

منبع: فارس

کلیدواژه: استان زنجان مدارس کودک بیماری تعطیل اعلام مهدهای کودک استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۳۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟

 گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، «اگزمای بهاره» یک بیماری التهابی است که معمولاً در افراد با آلرژی به گل‌ها و گیاهان شروع می‌شود. در ماه‌های بهار که گیاهان در حال گرده‌افشانی هستند بدن افراد ممکن است واکنش‌های مختلفی به این گرده‌ها نشان دهند، در واقع مواد آلرژی‌زا از طریق خشکی پوست و ترک‌های پوستی وارد بدن می‌شوند و بدن به شکل‌های مختلف واکنش نشان می‌دهد. یکی از واکنش‌ها، اگزمای بهاری است.

در این فصل تنها گرده اقشانی نیست که اگزما یا حساسیت ایجاد می‌کند بلکه چمن، گرد و خاک و حتی میوه‌های فصل بهار، باعث بروز و تشدید علائم حساسیت پوستی و در نتیجه اگزما می‌شوند.

علائم اگزمای بهاره چیست؟

اگزمای بهاره می‌تواند در قسمت‌های مختلف بدن ظاهر شود. علائم اگزمای بهاره معمولاً در دستگاه تنفسی و چشم‌ها مشاهده می‌شوند. برخی از علائم شایع اگزمای بهاره شامل موارد زیر است: سرفه، عطسه، خارش و قرمزی چشم‌ها، آبریزش چشم‌ها، سردرد، خستگی و خواب آلودگی، تنگی نفس، احساس گلو درد و تورم

عوارض اگزمای بهاره چیست؟

برخی از عوارض این بیماری شامل افزایش ترشحات بینی، سرفه، عطسه، چشم خشک و خارش چشم، تورم صورت، خستگی و خواب آلودگی است. در برخی از موارد، اگزمای بهاره می‌تواند به عوارض جدی‌تر مانند آسم منجر شود. در صورت داشتن علائم اگزمای بهاره، مراجعه به پزشک برای تشخیص دقیق و درمان مناسب الزامی است.

چگونه از اگزمای بهاره جلوگیری کنیم؟

برای مقابله با اگزمای بهاره، می‌توانید اقداماتی انجام دهید که به حفظ سلامتی خود و کاهش عوارض این پدیده کمک کند. برخی از راه‌های موثر برای

مقابله با اگزمای بهاره عبارتند از:

استفاده از ماسک تنفسی: استفاده از ماسک تنفسی در فضای با غلظت بالای ذرات گرده گیاهان می‌تواند کمک کند تا ورود ذرات گرده به دستگاه تنفسی را کاهش دهد.

استفاده از تصفیه‌کننده هوا: استفاده از تصفیه‌کننده هوا در منزل یا محل کار، می‌تواند به تصفیه هوای داخلی از ذرات گرده کمک کند.

استفاده از عینک آفتابی: استفاده از عینک آفتابی با فیلتر UV می‌تواند به جلوگیری از ورود ذرات گرده به چشم‌ها کمک کند.

شستشوی منظم لباس‌ها و بدن: شستشوی منظم لباس‌ها و بوسیله حفظ بهداشت بدن، می‌تواند کمک کند تا ذرات گرده روی لباس‌ها و بدن کمتر بماند.

محافظت از خود در فضای باز: در صورت خروج به فضای باز در زمان‌های با غلظت بالای ذرات گرده، استفاده از ماسک تنفسی و عینک آفتابی مورد توصیه است.

با انجام این اقدامات، می‌توانید بهبود سلامت خود را در برابر اثرات منفی اگزمای بهاره تسریع دهید. در صورت داشتن عوارض شدید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • بهترین و بدترین خاطره معلم کودکان کار